Akce květen - dárek GOLD COLLAGEN® LIP VOLUMISER - Klinika ŠVÝCARSKÁ

Dárek při objednávce v měsíci květnu 2024.

Plnější, smyslnější, krásnější, sexy, souměrnější nebo jen hydratovanější rty?

Ne každá žena vlastní plné “šťavnaté” rty. Naštěstí žijeme v době, kdy můžeme jít plným, zdravým a krásným rtům jednoduše naproti. Jedna z možností jsou výplně s kyselinou hyaluronovou

O té už jste určitě slyšeli, pokud se jenom trochu zajímáte o estetickou medicínu.

Co si představit pod pojmem kyselina hyaluronová?

Kyselina hyaluronová je takovým malým molekulárním zázrakem. Vyskytuje se přirozeně v lidském těle a umí na sebe vázat velké množství vody, která způsobuje lepší tkáňovou obnovu a přísun živin i kyslíku. Mezi její další pozoruhodné vlastnosti patří zajišťování tvorby nových kolagenových a elastinových vláken. Lidově řečeno – opravdu zpomaluje stárnutí

U nás na klinice ji využíváme v mnoha procedurách. Kyselina hyaluronová je skvělým pomocníkem pro vyhlazení vrásekrejuvenaci a modelaci obličejeanti-aging a celkové omlazení. Rovněž pomáhá při výplních propadlých částí obličeje, ať už jsou to tváře, kruhy pod očima nebo spánky. S její pomocí dokážeme dokonce i tvarovat čelist a nos. Velmi oblíbená pro výplně rtů.

Při objednávce v květnu 2024 dostanete od nás Gold Collagen Anti-Ageing Lip Volumiser jako dárek.
V luxusním zlatém provedení.

GOLD COLLAGEN ANTI-AGEING LIP VOLUMISER byl vyvinut odborníky v MINERVA Research Labs za účelem podpory přirozeného objemu rtů a jejich ochrany před vnějším poškozením. Obsahuje unikátní kombinaci vyživujících a hydratujících látek,  které dodají rtům okamžitý efekt. Vitamíny a antioxidanty slouží k ochraně rtů před nepříznivými vlivy prostředí. Bioaktivní kolagenové peptidy nejvyšší kvality výrazně stimulují tvorbu kolagenu a tak přirozeně navrací rtům objem. Linky a vrásky jsou vyhlazené a rty získávají zpět své kontury a rozměr – plnost a pevnost.

Proč si zvolit péči na Klinice Švýcarská a nejít cestou levnějších výplní?

Dnes už je bohužel zvykem, že se často setkáváme s různými praktikami, během kterých výplně aplikují i pracovníci, kteří nemají lékařské vzdělání nebo náležitou odbornost danou zákonem. V případě, kdy například dojde k částečné aplikaci výplně do cévního řečiště, tak si s tím řádně vyškolený lékař samozřejmě dokáže rychle poradit. Nezkušený personál ale může při aplikaci výplně rtů napáchat více škody než užitku. Protože je u nás na klinice zdravá krása na prvním místě, nemusíte se bát, že bychom si s jakoukoliv případnou komplikací při zákroku nedokázali poradit. Naše služby již využily stovky spokojených klientů a vy můžete být mezi nimi.

Objednávky

Ozvěte se nám na tel.: +420 588 880 200 

nebo e-mail: info@klinika-svycarska.cz

Přejeme vám pevné zdraví a těšíme se na vaši návštěvu 

Kolektiv Kliniky Švýcarské